Logistiek

Pol Transport is een toonaangevend logistiek transport bedrijf dat uitgebreide transportoplossingen bied aan bedrijven wereldwijd. Wij zijn gespecialiseerd in het transporteren van grote en speciale vrachten die een unieke behandeling en uitrusting vereisen.

Bij Pol Transport zijn wij trots op onze flexibele en betrouwbare transportdiensten die ervoor zorgen dat uw speciale lading po tijd en in uitstekende staat aankomt. Tijdens het gehele logistieke proces bieden wij uitgebreide planing, coördinatie en uitvoering van uw transportbehoeften, zodat uw transport veilig wordt geleverd.

Bij ons kunt u terecht voor het gehele logistieke proces waaronder transport per vrachtwagen, trein, schip of vliegtuig. Wij verzorgen de planning, u hoeft alleen nog maar een order in te plannen.

Twee nieuwe vrachtwagens van Pol transport. Een auto met oplegger en een autolaadkraan

Een vloot aan
mogelijkheden

Vrachtwagen

Een transport per vrachtwagen is een van de meest voorkomende manier om uw vracht te transporteren. Bij Pol Transport hebben wij een uitgebreide vloot aan auto's wat erin resulteert dat wij altijd de juiste auto hebben voor de klus. Onze chauffeurs laden, transporteren en lossen uw vracht op de door u gekozen bestemming.

Schip

Het transporten van een vracht per schip is een kosten effectieve manier om uw vrachten van punt A naar punt B te krijgen. Bij Pol transport bieden wij de mogelijkheid om uw vracht per schip te laten vervoeren. Een voordeel van een vracht per schip is dat het duurzamer is dan transporteren over de weg of in de lucht, verder biedt transport per schip een hoge mate aan veiligheid.

Vliegtuig

Het is ook mogelijk om vracht per vliegtuig te laten transporteren bij Pol Transport. Wanneer wij uw gehele logistieke proces uit handen nemen bieden wij de mogelijkheid om via één van onze partners uw vracht te laten vervoeren per vliegtuig. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op!

Trein

Het transporteren van uw vracht per trein is een efficiënte manier om uw lading snel over meerdere landsgrenzen te transporteren. Bij het laadadres laden wij uw vracht op een van onze vrachtwagens die vervolgens uw vracht vervoeren naar een trein die uw vracht weer verder brengt. Wij regelen alles zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Het gehele proces uit handen genomen

Bij de start van het project zullen wij u een aantal vragen stellen over het soort transport dat u nodig heeft. Hier wordt de vracht aangemaakt bij één van onze partners, worden de details doorgeven zodat de zending klaar is voor transport.

Wij laden uw transport voordat deze verzonden wordt door één van onze partners. Vervolgens wordt hier het eerste transport gestart naar bijvoorbeeld een lokale haven of vliegveld waar uw transport verder wordt vervoerd.

Nadat uw vracht geladen is op de door u gekozen manier van transport, wordt uw vracht vervoerd. Wij bieden verschillende vervoersmogelijkheden aan zoals vervoer per vrachtwagen, vliegtuig, schip of trein. Wij stemmen dit samen af.

Als laatste wordt uw zending ontvangen op de door u aangegeven locatie. Ook hier verzorgen wij het proces en zorgen wij dat het transport veilig en netjes aankomt op de plaats van bestemming om de klus tot een succes af te ronden.

Planning

Laden

Transport

Lossen

Recente projecten

We hebben nog geen project voor u uitgelicht!
Kom snel terug om onze nieuwste projecten te lezen.

Plan nu uw transport in!

Laden Entlassen

1/4

Wie lautet die Adresse für das Be- und Entladen?

Sagen Sie uns, wo wir sein müssen. Dann werden wir dafür sorgen, dass wir am richtigen Ort sind.

Adresse Laden
Adresse zum Entlassen

Art der Beförderung

2/4

Um welche Art von Transport handelt es sich?

Dann werden wir das richtige Auto für den Auftrag auswählen. Bitte geben Sie auch die Länge, Breite und Höhe an, wenn möglich

Abmessungen

3/4

Wie sind die Abmessungen?

Dann werden wir das richtige Auto für den Auftrag auswählen. Bitte geben Sie auch die Länge, Breite und Höhe an, wenn möglich

Länge

m

Breite

m

Höhe

m

Gegevens

4/4

Allgemeine Informationen

Außerdem benötigen wir Angaben zu Ihrer Person und zur Person des Auftraggebers. Das verhindert viele Probleme.

Vollständiger Name *
Email-adres *
Telefoonnummer *
Telefoonnummer laden / lossen *
Aanvraag verzenden
Vorige Stap
Nächtster Schritt
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.