Transport

Al ruim 25 jaar zijn wij actief als nationaal en internationaal transportbedrijf. Sinds onze oprichting zijn wij gespecialiseerd in het transporteren van speciale transporten.

Bijzondere lange, brede of hoge transporten behoren bij ons tot de dagelijkse werkzaamheden. Het grootste gedeelte van ons wagenpark betreft voertuigen met autolaadkraan. Onze chauffeurs zijn hierdoor in staat zelfstandig elke lading te laden en te lossen.

Ons uitgebreide wagenpark in combinatie met goed opgeleide chauffeurs zijn hierdoor staat om u in alle voorkomende transporten verder te helpen op een veilige en snelle manier tegen een concurrerend tarief.

Twee nieuwe vrachtwagens van Pol transport. Een auto met oplegger en een autolaadkraan
Transport op maat
Snelle service
Internationaal transport
Flexibel en kwaliteit

Wij zijn er voor de korte maar ook de lange afstanden

Of u een klein transport binnen Nederland, net over de grens of dat het gaat om een groot internationaal transport. Bij Pol Transport bent u aan het juiste adres. Wij specialiseren ons op het gebied van transporten zoals uitzonderlijk transport, het vervoer van units en bouwcontainers, glasmontage, transport van landbouwmachines, offshore logistiek, transport van stacaravans, bouwmachines en het transport van grondverzet en industrie zoals graafmachines en verreikers.

Ook kunt u bij ons terecht voor het gehele logistieke proces van a tot z. Wilt u meer weten over hoe wij het logistieke proces uit handen nemen?

11.000

Opdrachten per jaar

28

Voertuigen

De voordelen van een transport bij Pol transport

Flexibel

Bij Pol transport zijn wij erg flexibel als het gaat om onze klanten. Door onze snelle levertijden en grote wagenpark staat er vrijwel altijd een chauffeur klaar. Heeft een spoedtransport? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Goed opgeleide chauffeurs

Al onze chauffeurs zijn goed opgeleid. Wij vinden dit belangrijk omdat zij uiteindelijk degene zijn die onze service en uw klus goed moeten uitvoeren. Al onze chauffeurs voldoen aan de laatste papieren en veiligheidsregels.

Transport op maat

Bij Pol transport kunt u ook terecht voor een transport op maat. Ieder transport heeft een andere afmeting wat ervoor zorgt dat wij flexibel moeten zijn met onze transportmogelijkheden. Vraag vandaag nog een transport aan en bekijk de mogelijkheden.

Kies een specialisme

Units & Bouwcontainers

Ons specialisme bij uitstek is het transporteren en plaatsen van tijdelijke accommodaties, (woon) units, bouw units en containers.​

Van uw materiaal container tot een semi permanent kantoor gebouw van 300 units, voor ons is het dagelijks aan de orde.

\\\
Een vrachtwagen van Pol Transport op een bouwplaats voor  bouw vervoer transport

Kies een specialisme

Bouw vervoer

De basis van ons bedrijf is bouwvervoer. Dagelijks vervoeren wij voor verscheidene bouwbedrijven, timmerfabrieken en materieeldiensten alles wat nodig is op de moderne bouwplaats. Denk aan schaftwagens, units, containers en steigermateriaal.

Daarnaast vervoeren wij vele vrachten met prefab houtelementen. Indien gewenst, vervoeren wij deze niet alleen, maar kunnen wij ook uw elementen zelfstandig lossen of plaatsen met onze jib autolaadkranen. Wij kunnen plaatsen tot op 34 meter vlucht.

\\\
De 74 t/m autolaadkraan van Pol Transport in actie

Kies een specialisme

Glasmontage

Een specialiteit van ons is het vervoeren en monteren van glas- en gevelelementen m.b.v. een autolaadkraan. Wij hebben de mogelijkheid om tot 38 meter hoogte direct vanaf de auto uw glas of gevelelement te plaatsen.

\\\
Twee nieuwe vrachtwagens van Pol transport. Een auto met oplegger en een autolaadkraan

Kies een specialisme

Transport bouwmachines

Het transport van uw zojuist aangekochte of verkochte landbouwmachine is één van onze specialiteiten. Dagelijks verzetten wij onder andere vele tractoren, mesttanks en aanverwante machines voor de agrarische sector.

Wij zijn dagelijks onderweg in Nederland, België, Luxemburg, Denemarken en Duitsland. Zo kunnen wij u snel en tegen een concurrerend tarief van dienst zijn.

\\\
Een vrachtwagen van Pol Transport met daarop Grondverzet en Bouw vervoer

Kies een specialisme

Transport grondverzet & industrie

Voor Pol Transport is het vervoer van hoogwerkers, verreikers, heftrucks en graafmachines één van onze dagelijkse werkzaamheden.

U wilt uw machine binnen Europa verplaatsen? Dan zijn wij voor u de aangewezen partner. Van 1 tons minigraafmachines tot 600 tons rupshijskranen. Wij verzorgen het snel en tegen een eerlijke prijs. Ook als de nood hoog is.

\\\

Kies een specialisme

Offshore logistiek

Als toonaangevende aanbieder van transport- en logistieke diensten begrijpt Pol Transport de unieke uitdagingen en vereisten van offshore logistiek. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van veilige, efficiënte en betrouwbare transportoplossingen voor bedrijven die actief zijn in offshore omgevingen, zoals olieplatforms, offshore windmolenparken en andere offshore faciliteiten.

Onze offshore logistieke diensten zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van de offshore industrie. We werken nauw samen met onze klanten om hun vereisten te begrijpen en aangepaste transportoplossingen te ontwikkelen die aan hun behoeften voldoen. Ons team van logistieke experts heeft uitgebreide ervaring in het beheren van complexe offshore logistieke operaties, en we maken gebruik van state-of-the-art technologie en apparatuur om ervoor te zorgen dat uw goederen en apparatuur veilig en efficiënt worden vervoerd.

\\\
De dieplader van Pol Transport met daarop een transport van een stacaravan

Kies een specialisme

Stacaravans

Als u een mobiele woning moet vervoeren, is het belangrijk om een betrouwbaar transportbedrijf te kiezen dat gespecialiseerd is in het vervoer van mobiele woningen. Pol Transport is een gerenommeerd bedrijf dat professionele transportdiensten voor mobiele woningen aanbiedt. Ons team heeft uitgebreide expertise en ervaring op dit gebied, zodat uw woning veilig en efficiënt wordt vervoerd.

\\\
Een vracht van Pol Transport. Autolaadkraan van Pol transport met lading

Kies een specialisme

Uitzonderlijk transport

Voor Pol Transport is het vervoer van hoogwerkers, verreikers, heftrucks en graafmachines één van onze dagelijkse werkzaamheden.

U wilt uw machine binnen Europa verplaatsen? Dan zijn wij voor u de aangewezen partner. Van 1 tons minigraafmachines tot 600 tons rupshijskranen. Wij verzorgen het snel en tegen een eerlijke prijs. Ook als de nood hoog is.

\\\

Recente projecten

We hebben nog geen project voor u uitgelicht!
Kom snel terug om onze nieuwste projecten te lezen.
Sander en ivo pol, de eigenaren van het transport en logistiek bedrijf Pol transport

Transport inplannen?

Heeft u een klus en wilt u een transport inplannen? Ivo en Sander helpen u verder! Bel de planning naar +31 (0) 528 268 143 of mail ons naar planning@pol-transport.nl

\\\
1
Sander Pol
Online
Hallo! Sander hier van Pol Transport! Heeft u een vraag? Klik dan hieronder op chatbericht sturen en wij zullen u zo snel mogelijk te woord staan!