Hijswerk

Pol transport biedt een gespecialiseerde service aan om containers, glas, keerwanden en frames op te tillen met onze ruime voorraad kraanauto's en -trailers. Onze kraanwagens zijn speciaal ontworpen en uitgerust om zware hijsklussen met gemak en veiligheid aan te kunnen, waardoor ze de perfecte oplossing zijn voor klanten die efficiënte en betrouwbare transport van hun goederen nodig hebben.

Ons team van ervaren chauffeurs en kraanmachinisten is goed getraind in het hanteren van zware lasten, waardoor uw lading veilig en op tijd op de plaats van bestemming aankomt. We gebruiken de nieuwste technologie en apparatuur om onze klanten de hoogste kwaliteit service te bieden.

Twee nieuwe vrachtwagens van Pol transport. Een auto met oplegger en een autolaadkraan
Transport op maat
Snelle service
Internationaal transport
Flexibel en kwaliteit

Behendigd op de weg maar ook in de lucht

Of u nu een zeecontainer, glazen panelen, keerwanden of frames voor industriële apparatuur moet tillen, onze kraanauto's kunnen de taak efficiënt en effectief uitvoeren.

Bij Pol Transport begrijpen we het belang van tijdige en veilige transport van uw goederen, en we streven ernaar onze klanten de best mogelijke oplossingen te bieden. Onze kraanauto service is een testament aan onze toewijding om efficiënte en betrouwbare transportoplossingen te leveren voor al uw zware hijsbehoeften.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze kraanauto diensten en hoe wij u kunnen helpen bij uw transportbehoeften.

Een hijshoog dat de werkzaamheden op het gebied van hijswerk bij het transportbedrijf Pol Transport weergeeft

Het soort transport
dat wij hijssen

Glas

Wanneer u een klus heeft waarbij u grote panelen aan glas moet plaatsen en zorgvuldige handeling benodigd is, is het inhuren van een kraanauto bij pol transport de ideale oplossing. Het inhuren van een kraanauto is vooral handig bij glasplaatsen in flats, grote glaspanelen of moeilijk te bereiken locaties.

Keerwanden

Het plaatsen van keerwanden is de klus voor de kraanauto's van Pol Transport. Keerwanden zijn zware wanden gemaakt van beton die vaak gebruikt worden om aarde tegen te houden. Door het grote gewicht van deze wanden, zijn de vrachtwagens van Pol Transport de oplossing. Zo kunt u uw wanden transporteren en plaatsen met dezelfde machine.

Dakkapellen

Dakkapellen zijn structurele elementen die op een dak geplaatst worden om meer ruimte te creëren. Doordat dakkapellen vaak volledig worden aangeleverd, zijn zij erg zwaar. Door het transport en plaatsen van de dakkapel te laten verlopen via Pol Transport, kunnen onze kraanauto's uw dakkapel ophalen, vervoeren en vervolgens ook plaatsen.

Kozijnen

Waar glas is, zij kozijnen. Tijdens de bouw van een nieuw pand gaat het plaatsen van glas en kozijnen vaak hand in hand. Door beide uit te laten voeren door Pol Transport, kunt u op een kostenbesparende manier uw klus uitvoeren. Onze kraanauto's zijn uitgerust met stevige kranen die tot hoge gewichten kunnen tillen.

Units en containers

Units en containers zijn een van de meest getransporteerde transporten. Bij Pol Transport beschikken wij over een ruim aanbod autolaadkranen, vrachtwagens en diepladers waarmee wij uw units en containers kunnen transporteren. Verder beschikken wij over meerdere autolaadkranen waarmee wij uw units plaatsen.

Zwembaden

Wilt u een zwembad laten aanleggen in uw achtertuin? Of heeft u een transport nodig om een zwembad te transporteren en te plaatsen? Pol Transport beschikt in haar vloot over verschillende autolaadkranen waarmee wij uw zwembad kunnen ophalen, transporteren en uiteindelijk plaatsen.

De voordelen van een transport met hijswerk bij Pol transport

Verbeterde efficiëntie

Een transport inplannen in combinatie met hijswerk kan de efficiëntie op de bouwplaats erg verhogen. Onze vrachtwagens en autolaadkranen beschikken over het juiste gereedschap waarmee wij tijd en werk verminderen op uw klus.

Verbeterde veiligheid

Wanneer er bij een klus iets gehesen moet worden, is veiligheid de eerste prioriteit. Doordat onze chauffeurs beschikken over de laatste papieren, kunnen wij verzekeren dat uw transport veilig vervoerd wordt en veilig geplaatst wordt.

Kosten besparen

Een transport inplannen in combinatie met hijswerk kan uw koste in grote mate verminderen. Door een transport in te plannen bij Pol Transport wordt werktijd afgenomen, waardoor u op een kostenbesparende manier kan werken.

Recente projecten

We hebben nog geen project voor u uitgelicht!
Kom snel terug om onze nieuwste projecten te lezen.

Plan nu uw transport in!

Laden Lossen

1/4

Wat is het laad- en los adres?

Vertel ons waar we moeten zijn. Dan zorgen wij dat we op de juiste locatie aanwezig zijn.

Laadadres
Losadres

Type transport

2/4

Wat voor soort transport gaat het om?

Dan kiezen wij de juiste auto voor de klus. Vermeld ook de lengte, breedte en hoogte indien dit mogelijk is

Afmetingen

3/4

Wat zijn de afmetingen?

Dan kiezen wij de juiste auto voor de klus. Vermeld ook de lengte, breedte en hoogte indien dit mogelijk is

Lengte

m

Breedte

m

Hoogte

m

Gegevens

4/4

Algemene informatie

Ook hebben we gegevens nodig van u en van de persoon op loactie. Dit voorkomt veel problemen.

Volledige naam *
Email-adres *
Telefoonnummer *
Telefoonnummer laden / lossen *
Aanvraag verzenden
Vorige Stap
Volgende stap
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
1
Sander Pol
Online
Hallo! Sander hier van Pol Transport! Heeft u een vraag? Klik dan hieronder op chatbericht sturen en wij zullen u zo snel mogelijk te woord staan!