Logistiek

Pol Transport is een toonaangevend logistiek transport bedrijf dat uitgebreide transportoplossingen bied aan bedrijven wereldwijd. Wij zijn gespecialiseerd in het transporteren van grote en speciale vrachten die een unieke behandeling en uitrusting vereisen.

Bij Pol Transport zijn wij trots op onze flexibele en betrouwbare transportdiensten die ervoor zorgen dat uw speciale lading po tijd en in uitstekende staat aankomt. Tijdens het gehele logistieke proces bieden wij uitgebreide planing, coördinatie en uitvoering van uw transportbehoeften, zodat uw transport veilig wordt geleverd.

Bij ons kunt u terecht voor het gehele logistieke proces waaronder transport per vrachtwagen, trein, schip of vliegtuig. Wij verzorgen de planning, u hoeft alleen nog maar een order in te plannen.

Twee nieuwe vrachtwagens van Pol transport. Een auto met oplegger en een autolaadkraan

Een vloot aan
mogelijkheden

Vrachtwagen

Een transport per vrachtwagen is een van de meest voorkomende manier om uw vracht te transporteren. Bij Pol Transport hebben wij een uitgebreide vloot aan auto's wat erin resulteert dat wij altijd de juiste auto hebben voor de klus. Onze chauffeurs laden, transporteren en lossen uw vracht op de door u gekozen bestemming.

Schip

Het transporten van een vracht per schip is een kosten effectieve manier om uw vrachten van punt A naar punt B te krijgen. Bij Pol transport bieden wij de mogelijkheid om uw vracht per schip te laten vervoeren. Een voordeel van een vracht per schip is dat het duurzamer is dan transporteren over de weg of in de lucht, verder biedt transport per schip een hoge mate aan veiligheid.

Vliegtuig

Het is ook mogelijk om vracht per vliegtuig te laten transporteren bij Pol Transport. Wanneer wij uw gehele logistieke proces uit handen nemen bieden wij de mogelijkheid om via één van onze partners uw vracht te laten vervoeren per vliegtuig. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op!

Trein

Het transporteren van uw vracht per trein is een efficiënte manier om uw lading snel over meerdere landsgrenzen te transporteren. Bij het laadadres laden wij uw vracht op een van onze vrachtwagens die vervolgens uw vracht vervoeren naar een trein die uw vracht weer verder brengt. Wij regelen alles zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Het gehele proces uit handen genomen

Bij de start van het project zullen wij u een aantal vragen stellen over het soort transport dat u nodig heeft. Hier wordt de vracht aangemaakt bij één van onze partners, worden de details doorgeven zodat de zending klaar is voor transport.

Wij laden uw transport voordat deze verzonden wordt door één van onze partners. Vervolgens wordt hier het eerste transport gestart naar bijvoorbeeld een lokale haven of vliegveld waar uw transport verder wordt vervoerd.

Nadat uw vracht geladen is op de door u gekozen manier van transport, wordt uw vracht vervoerd. Wij bieden verschillende vervoersmogelijkheden aan zoals vervoer per vrachtwagen, vliegtuig, schip of trein. Wij stemmen dit samen af.

Als laatste wordt uw zending ontvangen op de door u aangegeven locatie. Ook hier verzorgen wij het proces en zorgen wij dat het transport veilig en netjes aankomt op de plaats van bestemming om de klus tot een succes af te ronden.

Planning

Laden

Transport

Lossen

Recente projecten

We hebben nog geen project voor u uitgelicht!
Kom snel terug om onze nieuwste projecten te lezen.

Plan nu uw transport in!

Laden Lossen

1/4

Wat is het laad- en los adres?

Vertel ons waar we moeten zijn. Dan zorgen wij dat we op de juiste locatie aanwezig zijn.

Laadadres
Losadres

Type transport

2/4

Wat voor soort transport gaat het om?

Dan kiezen wij de juiste auto voor de klus. Vermeld ook de lengte, breedte en hoogte indien dit mogelijk is

Afmetingen

3/4

Wat zijn de afmetingen?

Dan kiezen wij de juiste auto voor de klus. Vermeld ook de lengte, breedte en hoogte indien dit mogelijk is

Lengte

m

Breedte

m

Hoogte

m

Gegevens

4/4

Algemene informatie

Ook hebben we gegevens nodig van u en van de persoon op loactie. Dit voorkomt veel problemen.

Volledige naam *
Email-adres *
Telefoonnummer *
Telefoonnummer laden / lossen *
Aanvraag verzenden
Vorige Stap
Volgende stap
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.