Over ons

Leer meer over ons en hoe wij begonnen zijn.

Bekijk ons verhaal
1990

Het eerste transport

Pol Transport is al ruim 30 jaar onderweg. In 1990 zijn wij gestart met onze eerste vrachtwagen, voorzien van autolaadkraan. In de tussentijd is er veel veranderd en is het bedrijf gegroeid van 1 vrachtwagen tot een wagenpark van 28 vrachtwagens.

De allereerste vrachtwagen van Pol Transport

Hoe wij om gaan met veiligheid

VCA

Kwaliteit, Veiligheid en milieu staan bij Pol Transport hoog in het vaandel. Niet voor niets leveren wij blijvend inspanningen om dit peil op te houden. Wij waarborgen dit middels certificering volgens de VCA standaard.

Opleiding

Al onze medewerkers zijn natuurlijk gecertificeerd en opgeleid om hun dagelijkse werk uit te voeren. Daarnaast geven wij jaarlijkse veiligheidstrainingen en cursussen. Zo houden wij het bewustzijn teneinde veiligheid hoog voor uw en onze medewerkers.

Materieel

Goed gereedschap is het halve werk. Onze materiaal wordt jaarlijks getest en gecertificeerd. Daarnaast voldoen wij aan de meest recente eisen op het gebied van CO2 uitstoot.

Ivo en Sander Pol, de eigenaren van Pol Transport, de logistieke partner op het gebied van transport en hijswerk
2023

Overname Sander & Ivo

Kort voor het overlijden van oprichter Ronald Pol in 2022 is Pol Transport B.V. overgenomen door de broers Sander & Ivo Pol. Met de nieuwe generatie aan het roer zijn we klaar voor de toekomst.

Sander en ivo pol, de eigenaren van het transport en logistiek bedrijf Pol transport

Transport inplannen?

Heeft u een klus en wilt u een transport inplannen? Ivo en Sander helpen u verder! Bel de planning naar +31 (0) 528 268 143 of mail ons naar planning@pol-transport.nl

\\\
Deze pagina is nog in aanbouw!
Kom over een paar dagen terug!